“Elde ettiğiniz gümüş nanoparçacıkların verimini bakır nanoparçacık deneyinizdeki kadar kolay belirleyebildiniz mi? Bu durumun nedeni nedir?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Elde ettiğiniz gümüş nanoparçacıkların verimini bakır nanoparçacık deneyinizdeki kadar kolay belirleyebildiniz mi? Bu durumun nedeni nedir?


Soru: Elde ettiğiniz gümüş nanoparçacıkların verimini bakır nanoparçacık deneyinizdeki kadar kolay belirleyebildiniz mi? Bu durumun nedeni nedir?
  • Cevap: Hayır çünkü atıklardan elde edilen özütün rengi zaten sarı ya da açık sarı olduğundan AgNp oluşumunu izlemek zor olur.

9. Sınıf Meb Yayınları Kimya Ders Kitabı Sayfa 251 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.