Dinler Tarihi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 103
“Dinler Tarihi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 103 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Dinler Tarihi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 103 Sih geleneğinde alkol, uyuşturucu, sigara ve buna benzer maddelerin kullanılması yasakt
“Dinler Tarihi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 103 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Dinler Tarihi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 103
Sih geleneğinde alkol, uyuşturucu, sigara ve buna benzer maddelerin kullanılması yasaktır. Ayrıca yalan söylemek, dedikodu yapmak gibi kötü huylar da haram olarak kabul edilir. Gurdvara: Sihlerin ritüellerini gerçekleştirdikleri mekâna denir. ARAŞTIRALIM 1. Sihlerin, Kirpan (hançer) taşıması ve Keş (saç kesmemeleri) nedeniyle türban takmaları modern dünyada Sihler için problem oluşturur mu? Nasıl çözümler bulunmuştur?- Cevap: Sihler için Kirpan ve Keş modern dünyada bazı problemlere neden olmuştur, ancak birçok ülke bu dini uygulamaları tanıyarak istisnalar sağlamıştır.
- Cevap: Sih erkekleri için türban takmak zorunludur; Sih kadınları için ise isteğe bağlıdır, ancak bazıları türban veya başörtüsü takmayı tercih eder.
Dinler Tarihi Ders Kitabı Sayfa 103 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok