“Deniz; marketten paketi 8 TL olan bisküviden 3 paket, kilogramı 7 TL olan çileklerden 2 kg aldı. Ürünler için satıcıya 50 TL veren Deniz kaç TL para üstü alır?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Deniz; marketten paketi 8 TL olan bisküviden 3 paket, kilogramı 7 TL olan çileklerden 2 kg aldı. Ürünler için satıcıya 50 TL veren Deniz kaç TL para üstü alır?

Soru: Deniz; marketten paketi 8 TL olan bisküviden 3 paket, kilogramı 7 TL olan çileklerden 2 kg aldı. Ürünler için satıcıya 50 TL veren Deniz kaç TL para üstü alır?

  • Cevap: 

3. Sınıf Matematik Ders Kitabı Ekoyay Yayınları Sayfa 184 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.