“Deney sonunda elde edilen maddenin rengi ile başlangıçta saat camlarındaki maddelerin rengi farklı mı?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Deney sonunda elde edilen maddenin rengi ile başlangıçta saat camlarındaki maddelerin rengi farklı mı?

Soru: Deney sonunda elde edilen maddenin rengi ile başlangıçta saat camlarındaki maddelerin rengi farklı mı?

  • Cevap: Deney sonunda elde edilen maddenin rengi, başlangıçta kullanılan demir ve kükürtün renklerinden farklıdır. Genellikle demir sülfür gri-siyah bir renge sahiptir.

10. Sınıf Kimya Ders Kitabı Başak Yayınları Sayfa 14 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.