Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın “Ege mucizesi” düşüncesi hakkında bir değerlendirme yapınız.
“Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın “Ege mucizesi” düşüncesi hakkında bir değerlendirme yapınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın “Ege mucizesi” düşüncesi hakkında bir değerlendirme yapınız.
Soru: Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın “Ege mucizesi” düşüncesi hakkında bir değerlendirme yapınız.
- Cevap: Cevat Şakir, Ege’nin doğasına ve insanlarına büyük bir hayranlık duyar. Ege’nin kültürel ve doğal zenginliklerini bir “mucize” olarak değerlendirir, bu bakış açısı da bölgeye duyduğu sevginin bir ifadesidir. Yunanistan’a ait gibi görülen ve Avrupa’nın temelini oluşturan fikrin temelinin düşünüldüğü gibi oraya ait olmadığını, kökenlerinin Ege olduğunu anlatır.
“11. Sınıf Gizem Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Sayfa 267” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok