“Bu şiire başka hangi başlıklar verilebilirdi? İki farklı başlık yazalım. Yazarken harfler ve kelimeler arasında uygun boşluk bırakalım. Başlığın tamamını ya da ilk harflerini büyük yazmayı unutmayalım.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Bu şiire başka hangi başlıklar verilebilirdi? İki farklı başlık yazalım. Yazarken harfler ve kelimeler arasında uygun boşluk bırakalım. Başlığın tamamını ya da ilk harflerini büyük yazmayı unutmayalım.

Soru: Bu şiire başka hangi başlıklar verilebilirdi? İki farklı başlık yazalım. Yazarken harfler ve kelimeler arasında uygun boşluk bırakalım. Başlığın tamamını ya da ilk harflerini büyük yazmayı unutmayalım.

  • Cevap: 

Bir Baktım Yıldızlar Yok!

Neden Gündüzleri Yıldız Yok?

1. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Ada Matbaacılık Sayfa 52 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.