“Bu mektupta siz kendinizden neler buldunuz? Kendi hayatınızdan yola çıkarak bu mektubu nasıl devam ettirirdiniz ve ve mektuba neler eklerdiniz?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Bu mektupta siz kendinizden neler buldunuz? Kendi hayatınızdan yola çıkarak bu mektubu nasıl devam ettirirdiniz ve ve mektuba neler eklerdiniz?

Soru: Bu mektupta siz kendinizden neler buldunuz? Kendi hayatınızdan yola çıkarak bu mektubu nasıl devam ettirirdiniz ve ve mektuba neler eklerdiniz?

  • Cevap: 

Bu sorunun cevabı öğrencinin yorumuna bırakılmıştır.

Olası cevaplardan biri şöyle olabilir: “Benim de giydiğim elbiseler, kullandığım sözcükler ve saç stilim, etrafımdaki yetişkinler tarafından sürekli garipseniyor ve eleştiriliyor. Ayrıca onların kurallar ve konrtollerle dolu dünyası gerçekten çok sıkıcı geliyor bana vb.”

“Ben yeni şeyler yapmak istiyorum, denemek istiyorum, hata yapmak istiyorum. Ancak siz bana hiç güvenmiyorsunuz, benim de bir şeyler yapabileceğime inanmıyorsunuz maalesef. Keşke benim de büyüdüğümü, artık çocuk olmadığımı anlasanız...”

11. Sınıf Psikoloji Kavram Öğretimi Kitabı MEB Yayınları Sayfa 13 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.