Bu doğrultuda iradenize hâkim olabilmek ve sabrınızı geliştirebilmek için yapabileceklerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.
“Bu doğrultuda iradenize hâkim olabilmek ve sabrınızı geliştirebilmek için yapabileceklerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Bu doğrultuda iradenize hâkim olabilmek ve sabrınızı geliştirebilmek için yapabileceklerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.
Soru: Bu doğrultuda iradenize hâkim olabilmek ve sabrınızı geliştirebilmek için yapabileceklerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.
- Cevap: Öfkelendiğimde Allah’a sığınır, ayaktaysam oturur, öfkem geçmezse uzanırım. Kırıcı sözler söylemeden önce sakinleşmeye ve düşünerek davranmaya çalışırım.
“7. Sınıf Meb Yayınları Peygamberimizin Hayatı Ders Kitabı Cevapları Sayfa 94” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok