“Bir roman yazarı olsaydınız anlatıcıyı seçerken romandaki kahramanlardan birini mi yoksa olayları dışarıdan gözlemleyen bir anlatıcıyı mı tercih ederdiniz? Düşüncelerinizi nedenleriyle yazınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Bir roman yazarı olsaydınız anlatıcıyı seçerken romandaki kahramanlardan birini mi yoksa olayları dışarıdan gözlemleyen bir anlatıcıyı mı tercih ederdiniz? Düşüncelerinizi nedenleriyle yazınız.


3. Bir roman yazarı olsaydınız anlatıcıyı seçerken romandaki kahramanlardan birini mi yoksa olayları dışarıdan gözlemleyen bir anlatıcıyı mı tercih ederdiniz? Düşüncelerinizi nedenleriyle yazınız.
  • Cevap:
Olası Cevaplar: Bir roman yazarı olsaydım romandaki kahramanlardan birini anlatıcı olarak seçerdim. Böylece okurun gözünden kaçan ayrıntıları daha iyi anlatır, vermek istediğim mesajın daha iyi anlaşılmasını sağlardım. Bir roman yazarı olsaydım olayları dışarıdan gözlemleyen bir anlatıcıyı tercih ederdim. Böylece okurun hayal gücünü sınırlamamış, onu tek bir tarafa yönlendirmemiş ve esere kendi yorumunu katmasını sağlamış olurdum.

11. Sınıf Meb Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Beceri Temelli Etkinlik Kitabı Sayfa 336 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.