“Bilge ve Ozan noktalama işaretleriyle ilgili oyun oynamaya devam ediyorlar. Oyunlarını inceleyiniz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Bilge ve Ozan noktalama işaretleriyle ilgili oyun oynamaya devam ediyorlar. Oyunlarını inceleyiniz.


Soru: Bilge ve Ozan noktalama işaretleriyle ilgili oyun oynamaya devam ediyorlar. Oyunlarını inceleyiniz.
  • Cevap: 
Noktalama işaretleri oyunumuza konuşma çizgisi ile devam edelim mi Ozan? Konuşma çizgisi (-) karşılıklı konuşma cümlelerinin başına konur. Tamam. Haydi, başlayalım! Hoş geldin Karagöz'üm. Hiç de hoş gelemedim, iki gözüm.

3. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Meb Yayınları Sayfa 185 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.