Ben, Mimar Sinan adlı metni okumaya başlamadan önce aşağıdaki çalışmaları yapınız.
“Ben, Mimar Sinan adlı metni okumaya başlamadan önce aşağıdaki çalışmaları yapınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Ben, Mimar Sinan adlı metni okumaya başlamadan önce aşağıdaki çalışmaları yapınız.
Soru: Ben, Mimar Sinan adlı metni okumaya başlamadan önce aşağıdaki çalışmaları yapınız.
- Cevap:
Soru: 1) Okuma çemberi yöntemiyle metni okumak için strateji belirlemek üzere öğretmeninizin gözetiminde gruplara ayrılınız.
- Cevap: Öğretmenimizin gözetiminde beş kişilik bir grup oluştururuz.
Soru: 2) Okuma çemberinde üstlenilecek roller ve bu rolleri seçen kişilerin yapması gerekenlerle ilgili genel bilgilerin yer aldığı şemaları inceleyiniz.
- Cevap: Bağ kurucu metni yaşamla ilişkilendirir, ressam görsel hazırlar, sorgulayıcı sorular oluşturur, okuma aydınlatıcısı önemli bölümleri seçer. Özetleyici ise metnin önemli olaylarını kısaca anlatır.
“11. Sınıf Meb Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları Sayfa 241” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok