Belirlediğimiz faktör ve ulaştığımız sonuca göre neden-sonuç cümlesi yazalım.
“Belirlediğimiz faktör ve ulaştığımız sonuca göre neden-sonuç cümlesi yazalım.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Belirlediğimiz faktör ve ulaştığımız sonuca göre neden-sonuç cümlesi yazalım. Soru: Belirlediğimiz faktör ve ulaştığımız sonuca g
“Belirlediğimiz faktör ve ulaştığımız sonuca göre neden-sonuç cümlesi yazalım.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Belirlediğimiz faktör ve ulaştığımız sonuca göre neden-sonuç cümlesi yazalım.
Soru: Belirlediğimiz faktör ve ulaştığımız sonuca göre neden-sonuç cümlesi yazalım.- Cevap: “Su verilmeyen tohum çimlenemez, çünkü su çimlenme için gereklidir.”
“6. Sınıf Meb Yayınları Fen Bilimleri Ders Kitabı (1. Kitap) Sayfa 95” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok