Bazı maddelerin görselleri ve yoğunlukları aşağıda verilmiştir. Suyun yoğunluğu 1 g/cm3 olduğuna göre bu maddelerden hangileri suyun içerisine bırakıldığında dibe batar?
“Bazı maddelerin görselleri ve yoğunlukları aşağıda verilmiştir. Suyun yoğunluğu 1 g/cm3 olduğuna göre bu maddelerden hangileri suyun içerisine bırakıldığında dibe batar?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Bazı maddelerin görselleri ve yoğunlukları aşağıda verilmiştir. Suyun yoğunluğu 1 g/cm3 olduğuna göre bu maddelerden hangileri suyun içerisine bırakıldığında dibe batar?
Soru: Bazı maddelerin görselleri ve yoğunlukları aşağıda verilmiştir. Suyun yoğunluğu 1 g/cm3 olduğuna göre bu maddelerden hangileri suyun içerisine bırakıldığında dibe batar?
- Cevap: Cam bilye, alüminyum gazoz açacağı ve demir iğne suyun içerisine bırakıldığında dibe batar.
“6. Sınıf Meb Yayınları Fen Bilimleri Ders Kitabı (2. Kitap) Sayfa 59” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok