Atatürk'ün "Özgürlüğün de eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir." sözü hakkındaki fikirlerinizi söyleyiniz.
“Atatürk'ün "Özgürlüğün de eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir." sözü hakkındaki fikirlerinizi söyleyiniz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Atatürk'ün "Özgürlüğün de eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir." sözü hakkındaki fikirlerinizi söyleyiniz.
Soru: Atatürk'ün "Özgürlüğün de eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir." sözü hakkındaki fikirlerinizi söyleyiniz.
- Cevap: Atatürk'ün bu sözü, ulusal egemenliğin bir ülkenin temelini oluşturduğunu vurgular. Özgürlük, eşitlik ve adaletin gerçek anlamda var olabilmesi için ulusal egemenliğin varlığına ihtiyaç duyulduğuna işaret eder.
“4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Ferman Yayınları Sayfa 168 Cevapları” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok