Aşağıdaki soruları okuduğunuz metne göre defterinize cevaplayınız.
“Aşağıdaki soruları okuduğunuz metne göre defterinize cevaplayınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Aşağıdaki soruları okuduğunuz metne göre defterinize cevaplayınız. Soru: Aşağıdaki soruları okuduğunuz metne göre defterinize cevaplayınız.
“Aşağıdaki soruları okuduğunuz metne göre defterinize cevaplayınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Aşağıdaki soruları okuduğunuz metne göre defterinize cevaplayınız.
Soru: Aşağıdaki soruları okuduğunuz metne göre defterinize cevaplayınız.- Cevap:
- Cevap: İşe geç kaldığı ve zaman kaybetmek istemediği için gitmek istememiştir.
- Cevap: Karagöz, hasta olduğu için pencereye çıkmamıştır.
- Cevap: Doktora gitmesini önermiştir, başka şeyler de önerecektir ama Karagöz her şeyi yanlış anlamaktadır.
- Cevap: Hacivat’ın dişlerini fırçalaması için ona verdiği diş macununu yenecek bir şey sanıp ekmeğe sürüp yemesidir.
- Cevap: Metnin komik ve eğlenceli olmasını sağlamıştır.
“4. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Tuna Yayınları Sayfa 206 Cevabı” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok