Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız.
“Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız. Soru: Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız. Cevap: Soru: Metinde bahsi geçen çocuk, cumartesi günleri nasıl uyanm
“Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız.
Soru: Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız.- Cevap:
- Cevap: Metinde bahsi geçen çocuk Çerçi Bekir’in yeri göğü inleten sesiyle uyanmaktadır.
- Cevap: Çerçi Bekir’in sergisinde akide şekeri, kuru üzüm, leblebi, mantar tabancası, düdük, çatapat, balon, kaval, mızıka vardır.
- Cevap: Ceketini sandalyeye asması, gömlek ve çorabını katlaması, giysilerini dağınık hâlde bırakmaması.
- Cevap: Parayı seven, kurnaz birisidir. Kimin gerçek alıcı olduğunu hemen anlar.
- Cevap: Çünkü aklına öğretmeninin dedikleri gelmiştir. Öğretmenleri, paralarıyla gereksiz şeyler değil kitap almalarını istemişti.
- Cevap: Satıcı, alıcının isteklerine göre sattığı ürünleri değiştirmektedir. Alıcının talepleri hangi yöndeyse satıcı da ona göre ürünler getirmektedir.
“7. Sınıf Özgün Yayınları Türkçe Ders Kitabı Sayfa 119” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok