Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız.
“Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız.
Soru: Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız.
- Cevap:
Soru: 20 yıl öncesinde anneannelerin neden son model cep telefonları yoktu?
- Cevap: Onlara yeni modellere geçen çocuklarının eski telefonları verildiği için son model cep telefonları yoktu.
Soru: Önceleri anneanneler neden laptopların, bilgisayarların başına oturtulmadılar?
- Cevap: Onları bozarlar diye laptopların, bilgisayarların başına oturtulmadılar.
Soru: Anneanneler hızlı öğrenme ve teknolojiyi kullanma becerisine ne zaman ulaştılar?
- Cevap: Anneanneler hızlı öğrenme ve teknolojiyi kullanma becerisine 2010 yılı ve sonrasında ulaştılar.
Soru: Anneannelerin hızlı öğrenme ve teknolojiyi kullanma becerisine ulaşmalarına aracılık eden aletler hangileridir?
- Cevap: Sosyal paylaşım sitelerinin, bloglar ve e-posta.
Soru: Anneanneler artık neleri yapmıyorlar?
- Cevap: Anneanneler artık bilmece çözmüyorlar örgü örmüyorlar ve dergi, gazete okumuyorlar.
Soru: Metinde günümüz anneanneleri nasıl tanımlanıyor?
- Cevap: Metinde günümüz anneanneleri sosyal paylaşım sitelerinin hastası, blog misafiri, herkesi bombardımana tutan birer e-posta canavarı şeklinde tanımlanıyor.
“3. Sınıf İlke Yayınları Türkçe Ders Kitabı Sayfa 124” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok