Aşağıdaki sorulan kutucuklarda yer alan kelime ve kelime gruplarından yararlanarak cevaplayınız. Sorudan cevaplarken kutucuklardaki harfleri kullanırız. (Aynı harfi birden fazla soru üçün kullanabilirsiniz.)
“Aşağıdaki sorulan kutucuklarda yer alan kelime ve kelime gruplarından yararlanarak cevaplayınız. Sorudan cevaplarken kutucuklardaki harfleri kullanırız. (Aynı harfi birden fazla soru üçün kullanabilirsiniz.)” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Aşağıdaki sorulan kutucuklarda yer alan kelime ve kelime gruplarından yararlanarak cevaplayınız. Sorudan cevaplarken kutucuklardaki harfleri kullanırız. (Aynı harfi birden fazla soru üçün kullanabilirsiniz.)
Soru: Aşağıdaki sorulan kutucuklarda yer alan kelime ve kelime gruplarından yararlanarak cevaplayınız. Sorudan cevaplarken kutucuklardaki harfleri kullanırız. (Aynı harfi birden fazla soru üçün kullanabilirsiniz.)
- Cevap:
oru: 22) Peygamber Efendimiz’in cennetin anahtarı olarak nitelendirdiği amel hangisidir?
- Cevap: e
Soru: 23) İnsanlara teşekkür etme yolları nelerdir?
- Cevap: a-c-g
Soru: 24) İnsanların Allah’a (cc) bağlılığını ifade etme yolları nelerdir?
- Cevap: b-e-f
Soru: 25) Hz. Peygamber’in cenaze namazını tekrar kıldığı sahabi kimdir?
- Cevap: ğ
Soru: 26) Hz. Peygamber’in ibadetlerinde en çok önem verdiği hasletler nelerdir?
- Cevap: h-ı
Soru: 27) Bir Müslüman’ın amellerini yaparken uzak durması gereken özellik nedir?
- Cevap: i
Soru: 28) Hz. Peygamber’in zorluklar karşısında Müslümanlara tavsiye ettiği davranış nedir?
- Cevap: ç
Soru: 29) Gösteriş için başkalarına iyilik ve yardımda bulunmak hangi davranışa örnektir?
- Cevap: i
“6. Sınıf Meb Yayınları Peygamberimizin Hayatı Ders Kitabı Sayfa 115” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok