“Aşağıda verilen şekillerle kesirlerde çarpma işlemi modellenmiştir. Örnekteki gibi verilmeyen kesirleri bularak sonuca ait boyamaları tamamlayınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Aşağıda verilen şekillerle kesirlerde çarpma işlemi modellenmiştir. Örnekteki gibi verilmeyen kesirleri bularak sonuca ait boyamaları tamamlayınız.

Soru: Aşağıda verilen şekillerle kesirlerde çarpma işlemi modellenmiştir. Örnekteki gibi verilmeyen kesirleri bularak sonuca ait boyamaları tamamlayınız.

  • Cevap: 

6. Sınıf Matematik Çalışma Kitabı Meb Yayınları Sayfa 74 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.