“Analitik düzlemde eksenleri A(-6, 0), B(0, 8) ve O(0, 0) noktalarında kesen çemberin yarıçap uzunluğunun kaç birim olduğunu bulunuz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Analitik düzlemde eksenleri A(-6, 0), B(0, 8) ve O(0, 0) noktalarında kesen çemberin yarıçap uzunluğunun kaç birim olduğunu bulunuz.

Soru: Analitik düzlemde eksenleri A(-6, 0), B(0, 8) ve O(0, 0) noktalarında kesen çemberin yarıçap uzunluğunun kaç birim olduğunu bulunuz.

  • Cevap: 

12. Sınıf Meb Yayınları Matematik Ders Kitabı Sayfa 394 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.