“Akşama doğru dedem de bize gelecek.” cümlesinde edat, bağlaç ve ünlem kullanılmıştır. Doğru mu? Yanlış mı?
““Akşama doğru dedem de bize gelecek.” cümlesinde edat, bağlaç ve ünlem kullanılmıştır. Doğru mu? Yanlış mı?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. “Akşama doğru dedem de bize gelecek.” cümlesinde edat, bağlaç ve ünlem kullanılmıştır. Doğru mu? Ya
““Akşama doğru dedem de bize gelecek.” cümlesinde edat, bağlaç ve ünlem kullanılmıştır. Doğru mu? Yanlış mı?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
“Akşama doğru dedem de bize gelecek.” cümlesinde edat, bağlaç ve ünlem kullanılmıştır. Doğru mu? Yanlış mı?
Soru: “Akşama doğru dedem de bize gelecek.” cümlesinde edat, bağlaç ve ünlem kullanılmıştır. Doğru mu? Yanlış mı?- Cevap: Yanlış.
“6. Sınıf MEB Yayınları Türkçe Ders Kitabı Sayfa 230” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok