Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
11. Sınıf Coğrafya Beceri Temelli Etkinlik

Grafikler incelendiğinde küresel ısınmanın gelecekteki seyri ve bunda etkili olacak faktörler hakkında neler söylenebilirsiniz?

“Grafikler incelendiğinde küresel ısınmanın gelecekteki seyri ve bunda etkili olacak faktörler hakkında neler söylenebilirsiniz?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Grafikler incelendiğinde küresel ısınmanın gelecekteki seyri ve bunda etkili olacak faktörler hakkında neler söylenebilirsiniz?

3. Grafikler incelendiğinde küresel ısınmanın gelecekteki seyri ve bunda etkili olacak faktörler hakkında neler söylenebilirsiniz?

  • Cevap: Grafik l’de atmosferdeki C02 miktarının artış eğiliminde olduğunu görmekteyiz. Grafik 2’de mavi ile gösterilen kısımda küresel sıcaklıkların artış eğiliminin devam etmekte olduğu görülüyor. Dünyadaki üretim ve tüketimin her geçen gün artması, bunlara bağlı olarak fosil yakıt tüketiminin de artması, ormanların azalması, küresel ısınmanın devam edeceği sonucunu vermektedir.

11. Sınıf Meb Yayınları Coğrafya Beceri Temelli Etkinlik Kitabı Sayfa 124 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!