Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
7. Sınıf Meb Yayınları Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2018 - 2019

Aşağıdaki hikâye haritasından hareketle anlatım biçimlerini de kullanarak bir hikâye yazınız. Yazınızı deyim ve atasözleriyle zenginleştiriniz.

Aşağıdaki hikâye haritasından hareketle anlatım biçimlerini de kullanarak bir hikâye yazınız. Yazınızı deyim ve atasözleriyle zenginleştiriniz.‘a ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Aşağıdaki hikâye haritasından hareketle anlatım biçimlerini de kullanarak bir hikâye yazınız. Yazınızı deyim ve atasözleriyle zenginleştiriniz.

Aşağıdaki hikâye haritasından hareketle anlatım biçimlerini de kullanarak bir hikâye yazınız. Yazınızı deyim ve atasözleriyle zenginleştiriniz.Akşehir'de Bir Fil Metni Etkinlik Cevapları (7. Sınıf Türkçe)

  • Cevap: Anadolu’nun şirin bir köyünde öğretmenlik yapıyorum. Bu köye yaklaşık 5 yıl önce atandım. Köydeki insanlar geçimlerini çiftçilikle sağlıyorlar. Çiftçilik bu insanların evine ekmek götürdüğü bir iş olmuş. İlkbahar ayında görev yaptığım bu köy çok güzel oluyor. Fakat köyde bu aylarda bazen su sorunu oluşabiliyor. Ortaya çıkan su sorununu çözebilmek için Muhtarın çağrısıyla köy imamı, köylüler köyün kahvesinde bir toplantı yaptılar. Toplantıya beni de çağırdılar. Köydeki su sorunu imece usulüyle suyun tarlalardan geçirilmesiyle çözülecekti. Bu karara pek çok köylü uymasına rağmen bazı köylüler suyun kendi tarlalarından geçmesine müsade etmedi. Sorun çıkaran bu köylüler yüzünden tarlalardaki ekinler kurudu ve istenilen verim alınamadı. Daha sonra sorun suyun kendi tarlalarından geçmesine izin vermeyen köylüler muhtardan, köy imamından ve diğer köylülerden özür diledi. Onlarda imece usulüyle suyun tarlarından geçmesine izin verdiler. Ve köyde o zamana kadar hiç olmadığı kadar tarlalardan verim sağlandı. Köydeki bütün insanlar bu sayede mutlu oldu.

7. Sınıf Meb Yayınları Türkçe Ders Kitabı Sayfa 236 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!