Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Meb Yayınları

Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları (2. Kitap) Sayfa 54

“Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 54 MEB Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları (2. Kitap) Sayfa 54

Hayrettin Karaca (1922-2020), “Ülkemiz Çöl Olmasın” çalışmalarını yürüten toplum yararına çalışan bir gönül insanıydı. Yalova’da büyük bir araziye ülkemizin ilk botanik bahçesini kurdu. Burada 14.000 çeşit bitki topluluğuna yer verdi. 1992 yılında TEMA Vakfını (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) kurdu. Bu tarihten itibaren birçok yerleşim yerinin çevresinde hatıra ormanlarının oluşturulmasını sağladı. Hayrettin Karaca, yaptığı çalışmalardan dolayı “Toprak Dede” olarak anılmaktadır.

Sıra Sizde

Soru: Okulunuza ormanları korumanın toplumsal faydaları konulu bir tiyatro gösterisi geldiğini düşününüz. Bu etkinliği toplumsal fayda temelinde tartışınız.

  • Cevap:

Etkinlik Zamanı

Soru: Aşağıdaki alana okul çevremizin daha yeşil hâle gelmesi için dikkat çekecek bir poster hazırlayınız. Hazırladığınız posterin altına bu amacı yansıtan bir slogan yazınız.

  • Cevap:

Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları 2. Kitap Sayfa 54 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!