Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Meb Yayınları

Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları (2. Kitap) Sayfa 38

“Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 38 MEB Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları (2. Kitap) Sayfa 38

Ayşegül Öğretmen, okul koromuzdan sorumludur. Her millî bayramda büyük beğeni alan koromuz, yıl sonunda da sezonu muhteşem bir müzik şöleniyle kapatır. Bütün salon marşlarla tek yürek olur. Bu kadar beğeninin içinde özveri ve dayanışma vardır. Koroda görevli tüm arkadaşlarımız Ayşegül Öğretmen’in komutlarını yerine getirir. Onun gözünde her birimiz bir solistiz. 20 kişilik grubumuzu bakışlarıyla yönetir. Öğrencilerinin kıyafetlerinden o günkü ruh hâline kadar her şeyiyle ilgilenir. Onun adalet duygusuna çok güvendiğimiz için hiçbirimiz “ben” ile başlayan cümleler kurmayız. Çünkü Ayşegül Öğretmen hepimize bencil olmamayı; hakkı, hukuku gözetmeyi ve birlikte güçlü olacağımız duygusunu ilmek ilmek işledi.

Soru: Okuduğunuz metnin vermek istediği mesaj nedir? Yazınız.

  • Cevap:

Soru: Aşağıdaki soruyu metne göre cevaplayınız.

  • Cevap:

Soru: Koro çalışmaları sırasında Ayşegül Öğretmen ve öğrencilerinin davranışlarını ahlaki ölçütler çerçevesinde değerlendiriniz.

  • Cevap:

Sıra Sizde

Soru: Bir aile, komşularının ihtiyacı olan temel gıda maddelerini alarak onlara yardım eder. Bu tür yardımlaşma eylemleri, aile ve komşuluk ilişkilerini nasıl etkiler? Arkadaşlarınızla tartışınız.

  • Cevap:

Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları 2. Kitap Sayfa 38 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
1
unlike
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!