Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Meb Yayınları

Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları (1. Kitap) Sayfa 168

“Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 168 MEB Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları (1. Kitap) Sayfa 168

Babam çalıştığı kurumdan para ödülü aldı. Annem ve üç kardeşim bu ödülle ilgili planlar yapıp hayaller kurmaya başladık. Babam bize de biraz pay verecek olursa hesabımıza düşenle neler yapabiliriz, diye düşüncelere daldık. Aklımızdan geçenleri anlayan babam, bize sadece tebessüm ediyordu. Akşam yemeğinde hep beraber masa başında toplandığımızda babam bu konudaki düşüncelerini söyledi. Gerekli kurumlarla iletişim kurduğunu, evimizin arka sokağındaki boş alana bir çocuk parkı kurulması isteğinde bulunduğunu söyledi. Oyun parkının tüm masraflarını babam karşılayacakmış. Park birkaç güne kadar araziye monte edilecekmiş. Planlarımızın gerçekleşmeyeceğine ilk kez bu kadar mutlu oldum. Çünkü evimizin yakınlarında çocukların dışarıda zaman geçirebileceği bir oyun alanı yoktu. Kardeşim ve ben babama sarıldık.

Soru: Aşağıdaki soruları metne göre cevaplayınız.

  • Cevap:

Soru: Metindeki baba, park yaptırma davranışıyla çocuklarına hangi konuda örnek olmuştur? Yazınız.

  • Cevap:

Soru: Bireysel olarak yakın çevrenize nasıl katkıda bulunabilirsiniz? Yazınız.

  • Cevap:

Sıra Sizde

Soru: Mahallenize ne gibi katkılarda bulunabilirsiniz? Bunun için kimlerden destek alabilirsiniz? Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

  • Cevap:

Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları 1. Kitap Sayfa 168 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!