Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Eğitim

Yılbaşı Temalı 3 Film Önerisi

“Yılbaşı Temalı 3 Film Önerisi” ile ilgili yazımızı incelemeye ne dersiniz?

Yılbaşı Temalı 3 Film Önerisi

Hepimiz yılbaşında yapılabilecek en güzel aktivitenin film izlemek olduğunu biliyoruz. Sevdiklerimizle, ailemizle ve arkadaşlarımızla koca bir tabak atıştırmalık ile oturup herkesi eğlendiren bir film izlemenin tadı başka hiçbir zaman diliminde aynı gerçekleşmiyor ne yazık ki.

Yılbaşının o büyülü havasından mıdır, yoksa herkesin hüzünlü ama umutlu bakışlarından mıdır film izlemek herkesi 2 kat eğlendirir. Özellikle yılbaşı temalı filmler içerisinde yaşadığımız zamanla da uyuştuğu için daha eğlendirici gelir.

Bugünkü yazımızda, yılbaşında sevdiklerinizle bir koltuğa sıkışarak izleyebileceğiniz 3 farklı film önerimiz olacak. İçlerinden ilginizi seçerek keyifli vakit geçirmenize neden olursak çok mutlu oluruz.

Kutup Ekspresi -The Polar Express

Hepimizin hayatında belli başlı kötü olaylar gerçekleşmektedir. Bunların zamanlamasına karar veremediğimiz için bunlar yılın en güzel günlerinde bile başımıza gelebilir. O güne kadar geçirdiği tüm noeller bir şekilde kötü sonuçlara yelken açmış küçük bir erkek çocuğu noele karşı tüm inancını yitirmişti. Tam da umudunu yitirdiği bir anda oldukça garip bir eksprese bindi ve büyülü bir dünya ile tanıştı. Oldukça keyif alacağınız bu büyülü trenin yolcularından birisi olmak için hâlâ şansınız var!

Evde Tek Başına – Home Alone

Daha önce hiç evinizde tek başınıza kaldınız mı? Kevin bunu yaptı ve bununla ilgili deneyimlerini sizinle paylaşmaya karar verdi. Noelden birkaç gün önce ailesiyle tartıştıktan sonra ceza olarak geceyi çatı katında geçiren Kevin, sabah yatağında uyandığında ailesinin onu unutarak tatile gittiklerini fark etti. En başta panikleyen ama sonra bunun büyük bir fırsat olduğunu fark eden Kevin sizce ne yaptı? Öğrenmek için mısırınızı hazırlamayı unutmayın!

Nikolas – Nicolas

Daha önce kaybettiğiniz bir şeyi en fazla ne kadar süre aradınız? Nikolas bu konuda o kadar azimli bir genç ki çocukken kaybettiği babasını aramak için oldukça heyecanlı bir yolculuğa çıkıyor. Çıktığı bu yolculuğun sonunda içerisinde elflerin yaşadığı bir dünya keşfediyor. Burada Nikolas’ı nelerin beklediğini görmek için ailecek ekrana kitleneceksiniz.

Yılbaşı Temalı 3 Film Önerisi ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!