9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 97
9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 97 Cevapları Meb Yayınları'na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 97
1. [ 10-30:5 + (-5)] • [(-3)5 + (-3)(-7)] işleminin sonucu kaçtır? A) -6 B) -1 C) 1 D) 2 E) 6
- Cevap: A
2. A = 24 • 53 • 63 sayısının asal bölenleri hariç kaç tane pozitif tam böleni vardır? A) 115 B) 120 C) 122 D) 125 E) 130
- Cevap: D
3. ... işleminin sonucu kaçtır? A) 5 B) 8 D) 11 C) 10 E) 13
- Cevap: A
4. ... kesrini tanımsız yapan a değeri için ise b kaçtır? A) -1 B) -2 D) -4 C) -3 E) -5
- Cevap: E
5. (32)2 59 işleminin sonucu kaç basamaklıdır? A) 4 B) 7 D) 11 C) 10 E) 12
- Cevap: C
6. ... işleminin sonucu kaçtır? A) 3 B) 1 C) -1 D) -2 E) -3
- Cevap: C
7. Geçerli durumlar için abcd dört basamaklı sayısında a rakamı 3 artırılır, c rakamı 2 azaltılır, b ve d rakamları ise 4 azaltılırsa abcd sayısının değerinde nasıl bir değişim olur? A) 1870 artar. B) 2300 azalır. C) 2576 artar. D) 2775 azalır. E) 2800 artar.
- Cevap: C
8. ab8 üç basamaklı doğal sayısı, ab iki basamaklı doğal sayısından 899 fazla ise a+b kaçtır? A) 15 D) 18 B) 16 C) 17 E) 19
- Cevap: D
9. ... işleminin sonucu kaçtır? A) -2 B) -1 C) 1 D) 2 E) 3
- Cevap: D
10. ... işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: A
9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 97 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok