9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 81
9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 81 Cevapları Meb Yayınları'na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 81
1. √48 in yaklaşık değerini bulmak için aşağıdaki sayılardan hangisinin yaklaşık değeri bilinmelidir?
- Cevap: B
2. ... işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: C
3. ... √123• 125+ 1 ifadesinin sonucu kaçtır? A) 122 B) 123 C) 124 D) 125 E) 126
- Cevap: C
4. ... işleminin sonucu kaçtır? A) 1 B) 2 C) 3 D) 8 E) 24
- Cevap: B
5. ... işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: D
6. ... işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: C
7. ... işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: C
8. ... eşitliğinde x kaçtır? A) 1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5
- Cevap: A
9. ... işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: C
10. ... eşitliğinde x kaçtır? A) 4 B) 3 C) 2 D) 1 E) 0
- Cevap: D
11. ... işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: D
12. x =√3 + 1 olarak veriliyor. Buna göre (x - 2) • (x - 1) • x işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: D
9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 81 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok