9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 80
9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 80 Cevapları Meb Yayınları'na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 80
11. 6x = 5 olduğuna göre 3x-2 • 2 x+3 ifadesinin değeri kaçtır?
- Cevap: D
12. (- 1)1 + (- 1) 3 + (- 1 ) 5 + . • • + (-1) 99 işleminin sonucu kaçtır? A) -99 B) -50 C) -48 D) 50 E) 99
- Cevap: B
13. veriliyor. Buna göre aşağıdaki sıralamalardan hangisi doğrudur? A) a<c<b B) b<a<c C) b<c<a D) c<a<b E) c<b<a
- Cevap: C
14. ... işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: E
15. 6a-1 = 3 a+1 i se 2a kaçtır? A) 2 B) 9 C) 12 D) 18 E) 24
- Cevap: D
16. y = 2 ve (y )a = 8 ise a kaçtır?
- Cevap: B
17. a = 1240, b = 1635, sayılarının küçükten büyüğe doğru sıralanışı aşağıdakilerden hangisidir? A) a<b<c B) a<c<<b C) b<a<c D) c<b<a E) c<a<b
- Cevap: D
18. [48 • 75 • 80 • 625 ] 2 sayısının basamak sayısı kaçtır? A) 9 B) 11 C) 15 D) 17 E) 21
- Cevap: D
19. ... işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: E
20. 0, 037 + 23 • 1 0 -3 0 , 2 8 • 1 0 -3 / 1 2 • 1 0 -5 işleminin sonucu kaçtır?
- Cevap: D
9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 80 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok