9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 64
9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 64 Cevapları Meb Yayınları'na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 64
11. 1/5'nin 2/3'ü 14 olan sayının 1/3'ü kaçtır? A) 32 B) 33 C) 34 D) 35 E) 36
- Cevap: D
12. Aşağıdaki sayılardan hangisi (2/7, 3/5) aralığında bulunur?
- Cevap: C
13. ... İşleminin sonucu kaçtır? A) -2 B) -1 C) 1/2 D) 1 E) 2
- Cevap: A
14. ... İşleminin sonucu kaçtır? A) 3 B) 4 C) 5 D) 6 E) 7
- Cevap: B
15. ... olduğuna göre a, b, c, d kesirlerinin sıralaması aşağıdakilerden hangisidir? A) a<b<c<d B) a<c<b<d C) a<d<c<b D) a<b<d<c E) a<d<b<c
- Cevap: C
16. xy1xy = 303 olduğuna göre 0,xy kaçtır?
- Cevap: A
17. ... işleminin sonucu kaçtır? A) -12 B) -13 C) -14 D) -15 E) -16
- Cevap: D
18. ... olduğuna göre aşağıdaki sıralamalardan hangisi doğrudur? A) x>y>z B) x>z>y C) z>x>y D) z>y>x E) y>x>z
- Cevap: D
19. 7,35753 >7,35AA6 olduğuna göre A rakamının alabileceği değerler toplamı kaçtır?
A) 6
B) 10
C) 11
D) 21
E) 28
- Cevap: D
20. ... işleminin sonucu kaçtır?
A) 0
B) 1
C) 2
D) 7
E) 2004
- Cevap: A
9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 64 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok