9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 63 Cevapları Meb Yayınları'na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 63


1. ... işleminin sonucu kaçtır?
  • Cevap: E

2. (0,01+0,1+0,001 )• 30 / (0,3 + 0,03 + 0,003) işleminin sonucu kaçtır?
  • Cevap: B

3. ... işleminin sonucu kaçtır?
  • Cevap: D

4. ... işleminin sonucu kaçtır?
  • Cevap: A

5. x=147 ise x in değeri kaçtır?
  • Cevap: E

6 1.2, 3 + 4 + 5 + 6+ + 2+Z+2+Z+2+Z+.+ işleminin sonucu kaçtır?
  • Cevap: E

7. 1.6 0,45 2,1 0,04 1,2 0,09 4,2 işleminin sonucu kaçtır?
  • Cevap: B

8. ... işleminin sonucu kaçtır?
  • Cevap: C

9. 2x + 41 x + 3 kesrinin bir tam sayı belirtmesi için kaç farklı x tam sayısı vardır?
  • Cevap: C

10. ... ifadesinin A ya bağlı değeri kaçtır?
  • Cevap: E

9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 63 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.