9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 127 Cevapları Meb Yayınları'na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 127


13. ... eşitliğini sağlayan x değeri kaçtır? A) 4 B) 5 C) 6 D) 9 E) 10
  • Cevap: A

14. ... denklemini sağlayan x değeri kaçtır?
  • Cevap: B

15. 2xy + x + 3 - 6y = 0 ifadesinde x in hangi değeri için y değeri hesaplanamaz? A) 2 B) 3 C) 4 D) 5 E) 6
  • Cevap: B

16. 2 ( 3x - 1 h - x + 1 = a + 1 denkleminin 5 3 15 kökü 0 ise a değeri kaçtır? A) -10 B) -11 C) -12 D) 11 E) 12
  • Cevap: C

17. ~x+3 + “X+T + “X-2 = denkleminin köklerinden biri " -3 , - 1, 2, 3 , 0 } kümesinin elemanı ise a değeri kaçtır?
  • Cevap: B

18.  ... x ise değeri kaçtır? A) 1 B) 2 D) 10,5 C) 10 E) 11
  • Cevap: A

19. (2c-d)x + c + d = (c + 5)x-3 denkleminin sonsuz çözümü olduğuna göre 2c • d çarpımının değeri kaçtır?
  • Cevap: E

20. 7x + ax - 3 = 0 denkleminin çözümünün bir gerçek sayı olması için a değeri aşağıda- kilerden hangisi olamaz? A) -7 B) -5 C) -3 D) 0 E) 3
  • Cevap: A

9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 127 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.