9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 126 Cevapları Meb Yayınları'na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 126


1. ... denkleminin bir kökü 3 olduğuna göre m değeri kaçtır? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4
  • Cevap: C

2. 3x - ( 6 - 2x ) = 2 (x + 1) + 13 olduğuna göre x değeri kaçtır? A) 2 B) 4 C) 5 D) 7 E) 9
  • Cevap: D

3. ((3—(( = - 1(3 olduğuna göre x değeri 3 - X 3 kaçtır?
  • Cevap: A

4. ... olduğuna göre x değeri kaçtır? A) -17 B) -18 C) -19 D) -20 E) -21
  • Cevap: C

5. ... olduğuna göre x değeri kaçtır?
  • Cevap: E

6. (v-2 + 1 )(x + 1 ) = ((/2 - 1 )(x - 1 ) olduğuna göre x kaçtır?
  • Cevap: B

7. ... olduğuna göre x kaçtır? A) -1 B) -2 C) 3 D) 1 E) -3
  • Cevap: E

8. a ve b sıfırdan farklı birer gerçek sayı, a + b a - b —X— = x + 1 olduğuna göre x değeri aşağıdakilerden hangisidir?
  • Cevap: E

9. ifadesini tanımsız yapan x değerlerinin toplamı kaçtır? A) 7 B) 8 C) 2 D) 3 E) 5
  • Cevap: B

10. ...  denkleminin kökü aşağıdakilerden hangisidir? A) -1 B) 1 C) -2 D) 2 E) 3
  • Cevap: A

11. denkleminin çözüm kümesi aşağıdakilerden hangisidir? A) {5} B) {6} C) {7} D) {8} E) {9}
  • Cevap: B

12. x - (3-2x) - [x - (x + 1)-2] = 15 denkleminin çözüm kümesi nedir? A) {3} B) {4} C) {5} D) {6} E) {7}
  • Cevap: C

9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 126 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.