9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 115
9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 115 Cevapları Meb Yayınları'na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 115
11. a - -1 = 3 /3 olduğuna göre (- a + -1) nin değeri aşağıdakilerden hangisidir?A) 12B) 14C) 25D) 27E) 31
- Cevap: E
12. ... ifadesinin en sade şekli aşağıdakilerden hangisidir?A) -2aB) 2aC) aD) 2bE) a + b
- Cevap: D
13. 3a - 3 -a = 5 i se 9 a + —-ğ- toplamı aşağıdakiler- den hangisidir?A) 22B) 24C) 25D) 27E) 28
- Cevap: D
14. Alanları farkı 40 birimkare, çevreleri toplamı 40 birim olan iki karenin kenar uzunlukları çarpımı kaç birimkaredir?A) 12B) 14C) 18D) 21E) 24
- Cevap: D
- 15. 20 1 72 - 4034
- 2015 + 201 52 + 6 işleminin sonucu aşağıdakilerden hangisidir?A) 8B) 9C) 10D) 13E) 14
- Cevap: C
- 16. a - b = 4 ve a
- b = 3 is e a + b nin pozitif değerini bulunuz.
- Cevap: A
- 17. -y- + x = 4 ve x + y = 6 ise x
- y çarpımının değerini bulunuz.A) 4B) 5C) 6D) 8E) 10
- Cevap: C
18. 4x 2 + 24x + y ifadesinin tamkare olması için y kaç olmalıdır?A) 1B) 4C) 9D) 24E) 36
- Cevap: E
19. ... ifadesinin pozitif değeri kaçtır?
- Cevap: D
20. ... olduğuna göre a kaçtır?A) 2B) 3D) 5C) 4E) 6
- Cevap: E
9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 115 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok