9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 115 Cevapları Meb Yayınları'na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 115

11. a - -1 = 3 /3 olduğuna göre (- a + -1) nin değeri aşağıdakilerden hangisidir? A) 12 B) 14 C) 25 D) 27 E) 31
  • Cevap: E
12. ... ifadesinin en sade şekli aşağıdakilerden hangisidir? A) -2a B) 2a C) a D) 2b E) a + b
  • Cevap: D
13. 3a - 3 -a = 5 i se 9 a + —-ğ- toplamı aşağıdakiler- den hangisidir? A) 22 B) 24 C) 25 D) 27 E) 28
  • Cevap: D
14. Alanları farkı 40 birimkare, çevreleri toplamı 40 birim olan iki karenin kenar uzunlukları çarpımı kaç birimkaredir? A) 12 B) 14 C) 18 D) 21 E) 24
  • Cevap: D
15. 20 1 72 - 4034 • 2015 + 201 52 + 6 işleminin sonucu aşağıdakilerden hangisidir? A) 8 B) 9 C) 10 D) 13 E) 14
  • Cevap: C
16. a - b = 4 ve a • b = 3 is e a + b nin pozitif değerini bulunuz.
  • Cevap: A
17. -y- + x = 4 ve x + y = 6 ise x • y çarpımının değerini bulunuz. A) 4 B) 5 C) 6 D) 8 E) 10
  • Cevap: C
18. 4x 2 + 24x + y ifadesinin tamkare olması için y kaç olmalıdır? A) 1 B) 4 C) 9 D) 24 E) 36
  • Cevap: E
19. ... ifadesinin pozitif değeri kaçtır?
  • Cevap: D
20. ... olduğuna göre a kaçtır? A) 2 B) 3 D) 5 C) 4 E) 6
  • Cevap: E

9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 115 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.