9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 101 Cevapları Meb Yayınları'na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

9. Sınıf Matematik Hazırlık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 101

1. 360 sayısının pozitif bölenlerinin kaç tanesi 3 ün katıdır? A) 12 B) 15 C) 16 D) 18 E) 20
  • Cevap: C
2. ... ise a'nın x cinsinden değeri nedir? A) x + 2 B) 2x + 3 C) 3x + 1 D) x + 6 E) x + 7
  • Cevap: D
3. a = --3, b = /5 i s e -/240 ın a ve b türünden değeri kaçtır? A) ab2 B) 2ab C) 4ab D) 6a2b2 E) 8ab3
  • Cevap: C
4 x = -Z</2, y = -2/3, z = 42 sayılarını sıralayınız. A) x<y<z B) y<x<z C) y<z<x D) x<z<y E) z<x<y
  • Cevap: A
5. ... işleminin sonucu nedir?
  • Cevap: D
6. 1113 + 2223 işleminin kaç tane pozitif tam sayı böleni vardır? A) 6 B) 8 C) 12 D) 16 E) 24
  • Cevap: E
7. b-32) 1 = 8 3-a ise a kaçtır? A) -3 B) -2 C) -1 D) 2 E) 1
  • Cevap: B
8. Karekökü 0,1 olan sayının 2 katı kaçtır?
  • Cevap: B
9. a, b, c birer rakam olmak üzere (ab, c)-(cc b . a- işleminin sonucu kaçtır? A) 0,9 B) 1,01 C) 1,9 D) 9,9 E) 99
  • Cevap: D
10. x,y- z e Z+ ve 3,26 = x + -y + -gg- olduğuna göre x+y+z toplamının sonucu aşağıdakilerden hangisi olabilir? A) 6 B) 7 C) 8 D) 9 E) 10
  • Cevap: B

9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Hazırlık Ders Kitabı Sayfa 101 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.