Evvel Cevap
8. Sınıf Kur’an-ı Kerim Tutku Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 70
8. Sınıf Kur’an-ı Kerim Tutku Yayıncılık
8. Sınıf Kur’an-ı Kerim Tutku Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 70

8. Sınıf Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Sayfa 70 Cevapları Tutku Yayınları’na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

8. Sınıf Kur’an-ı Kerim Tutku Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 70

Efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurur:
“Ey insanlar! Rabb’iniz bir, babanız birdir. Hepiniz Âdem’in çocuklarısınız. Âdem ise topraktandır. Allah yanında en değerliniz, en muttaki olanınızdır. Arap’ın Arap olmayana bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takva iledir.”
Ahmedb. Hanbel, Müsned, C 5, s. 411.

Yukarıdaki hadis-i şerif bizlere barışla ilgili nasıl bir mesaj vermektedir? Arkadaşlarınızla konuşunuz.

  • Cevap: Tüm insanlarla barış içinde yaşamalıyız. Kimsenin kimseye karşı üstünlüğü yoktur. Üstünlük kulluk görevlerini yerine getirerek, emirlerini tutup yasakladıklarından kaçınanlarındır.

8. Sınıf Tutku Yayıncılık Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Sayfa 70 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

Ders ve Çalışma Kitabı Cevapları
Benzer İçerikler

Yeni Yorum