8. Sınıf İnkılap Tarihi Çalışma Sayfaları Kitabı Cevapları 7. Ünite Sayfa 23
8. Sınıf İnkılap Tarihi Çalışma Sayfaları Kitabı Cevapları 7. Ünite Sayfa 23 Meb Yayınlarına ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
8. Sınıf İnkılap Tarihi Çalışma Sayfaları Kitabı Cevapları 7. Ünite Sayfa 23
Aşağıda ülkemizin İkinci Dünya Savaşı süresince aldığı tedbirler ve bu tedbirler sonucu ortaya çıkan sorunlar yer almaktadır. Tabloda gösterilen sorunların ortaya çıkmasına sebep olan tedbiri bularak işaretleyiniz.
- Cevap:

Verilen bilgilere göre İkinci Dünya Savaşı yıllarında ülkemizde,I. EkonomikII. SosyalIII. Siyasialanlardan hangilerinde sorunlar görüldüğü söylenebilir?A) Yalnız IB) I ve IIC) II ve IIID) I, II ve III
- Cevap: B
8. Sınıf İnkılap Tarihi Çalışma Sayfaları Kitabı Cevapları 7. Ünite Sayfa 23 Meb Yayınları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok