7. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 4. Ünite Cevapları
“7. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 4. Ünite Cevapları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
7. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 4. Ünite Cevapları
1. Which of the following is CORRECT according to the information above?
A) People can have them as a pet.B) They live more than twenty years.C) They can run faster than 100 km/h.D) People can see them all over the Africa.
- Cevap: C
2. Which of the following does NOT have an answer in the poster above?
A) Are they endangered species?B) Are they relatives of cats?C) How fast can they run?D) How long do they live?
- Cevap: A
3. Mary prepared a poster about wildlife for school board and asked her friends to find a proper title for it. Which of the following titles should NOT she choose?
A) Protect Our Environment!B) Don’t Cut Down Trees!C) Don’t Pollute the Air!D) Destroy Wildlife!
- Cevap: D
4. According to the graphic, in the extinction---
A) damaging their habitat plays the biggest roleB) harmful species don’t play an important roleC) other reasons do not have any effects at allD) the only reason is not illegal hunting
- Cevap: D
5. According to the information above, people---.
A) should hunt wild animalsB) should pollute seas and riversC) shouldn’t protect the balance of the EarthD) shouldn’t destroy natural habitat of animals
- Cevap: D
6. Brad’s favourite animal lives in high mountains, eats reptile and fish. It has strong claws. Which of the following animals is it?
- Cevap: B
7. Which of the following completes the conversation?
A) What did they eatB) How tali were theyC) Why are they extinctD) When did they become extinct
- Cevap: D
8. Daisy, Wendy and Calvin will join a fancy dress party. They will wear animal costumes.» Daisy wants to look like a reptile. It’s poisonous. It can’t walk. It’s a carnivore.» Wendy wants to look like a reptile. It lives both in water and on land. It’s a carnivore. It has got sharp and big teeth. » Calvin wants to look like a herbivore. It lives in Australia. It can jump high and it carries its baby in its pocket.Which of the following costumes is NOT related to the information above?
- Cevap: B
9. Which of the following does NOT have an answer in the box above?
A) What did they eat?B) How tall were they?C) Where did they live?D) When did they become extinct?
- Cevap: D
10. Both pandas and elephants are endangered because---.
A) people don’t give them any foodB) they live in bamboo forestsC) people hunt them iMegallyD) their lifespan is not short
- Cevap: C
11. Clara’s song describes a/an---.
A) snakeB) giraffeC) cheetahD) elephant
- Cevap: A
12. Sandy : Global warming is a serious problem.Ken : Yes, you are right. We must take precautions.---.Which of the following does NOT complete the conversation above?
A) We should feed the Street animalsB) We shouldn’t pollute air and waterC) We shouldn’t waste energyD) We should plant trees
- Cevap: A
13. Which of the following is NOT suitable for the board?
- Cevap: D
14. Which of the following slogans is NOT suitable for the board above?
A) Wear furB) Stop cutting treesC) Protect the wild lifeD) Keep our seas clean
- Cevap: A
15. Which of the following is ODD for the environment train?
A) hunt animalsB) save treesC) pollute airD) wear fur
- Cevap: B
16. What do the Red Pandas look like?
A) They are climbers.B) They eat bamboo.C) They’ve small eyes and long tails.D) Their habitat is Western Himalayas.
- Cevap: C
17. Which of the following is CORRECT?
A) They are carnivore.B) They have big eyes.C) They sleep most of the day.D) Their habitat is Eastern Himalayas.
- Cevap: C
18. Which of the following answer completes the sentence below?
- Cevap: C
19. Michael chooses an animal. His friends ask questions about the animal and he answers their questions. They try to find the animal. Can you help Michael’s friends to find the animal? Which animal are they talking about according to the conversation above?
- Cevap: D
20. Which of the following animals speaks above?
A) lionB) bearC) zebraD) kangaroo
- Cevap: D
7. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Beceri Temelli Testler 4. Ünite Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok