7. Sınıf Din Kültürü Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 54
“7. Sınıf Din Kültürü Ders Kitabı Cevapları Sayfa 54 MEB Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
7. Sınıf Din Kültürü Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları Sayfa 54
Mescid-i Nebî diğer adıyla Mescid-i Nebevî Medine şehrindedir ve hicretten sonra yapılan ilk mescittir. İçerisinde Hz. Peygamber'in kabri de yer almaktadır. Hac ve umre ibadetini yapan Müslümanlar, Medine'ye de giderek bu mescit ve kabri ziyaret ederler.Soru: Kâbe’nin nasıl tavaf edileceğini canlandırınız. Tavaf esnasında telbiye de okuyunuz. Bunun için temsilî bir Kâbe kullanabilirsiniz.
- Cevap: Sınıf içi etkinlik.
Soru: Aşağıdaki metinde boş bırakılan yerleri, kutucuklarda verilen sözcükleri kullanarak uygun şekilde tamamlayınız.
- Cevap:
7. Sınıf MEB Yayınları Din Kültürü Ders Kitabı Sayfa 54 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok