7. Sınıf Ada Yayıncılık Matematik Çalışma Kitabı Sayfa 65 Cevabı SORULAR 8. ............ işleminin sonucu kaçtır? Cevap: C 9. Bir ticari taksi, kontak açılışında 3,75 TL, gidilen her kilometre için 0,75 TL yazmaktadır. Bu taksiye ödenen 18,75 TL ücretle kaç kilometre yol gidilir? Cevap: B 10. -5/2
7. Sınıf Ada Yayıncılık Matematik Çalışma Kitabı Sayfa 65 Cevabı
SORULAR
8. ............ işleminin sonucu kaçtır?
Cevap: C
9.Bir ticari taksi, kontak açılışında 3,75 TL, gidilen her kilometre için 0,75 TL yazmaktadır. Bu taksiye ödenen 18,75 TL ücretle kaç kilometre yol gidilir?
Cevap: B
10. -5/2 üstü 3 işleminin sonucu kaçtır?
Cevap: D
11. a = -3,4 , b = -3-g- ve c = —g- sayılarının küçükten büyüğe doğru sıralanışı, aşağıdakilerdeı hangisinde doğru verilmiştir?
Cevap: B
12. 3/5 rasyonel sayısının ondalık gösterimi aşağıdakilerden hangisidir?
Cevap: A
13. 100° + (2012)1 - (-1)2012 işleminin sonucu aşağıdakilerden hangisidir?
Cevap: B
14. Aşağıda verilen ifadelerden kaç tanesi doğrudur?
Cevap: C
15.5-5-5-5- (-2) (-2) (-2) (-2) (-2) (-2) çarpımının üslü ifade olarak yazılışı, aşağıdakilerden hangisidir?
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok