“6. Sınıf Peygamberimizin Hayatı Ders Kitabı Cevapları Sayfa 115 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

6. Sınıf Peygamberimizin Hayatı Ders Kitabı Cevapları Sayfa 115


Soru: Aşağıdaki sorulan kutucuklarda yer alan kelime ve kelime gruplarından yararlanarak cevaplayınız. Sorudan cevaplarken kutucuklardaki harfleri kullanırız. (Aynı harfi birden fazla soru üçün kullanabilirsiniz.)
Soru: 22) Peygamber Efendimiz’in cennetin anahtarı olarak nitelendirdiği amel hangisidir?
  • Cevap: e

Soru: 23) İnsanlara teşekkür etme yolları nelerdir?
  • Cevap: a-c-g

Soru: 24) İnsanların Allah’a (cc) bağlılığını ifade etme yolları nelerdir?
  • Cevap: b-e-f

Soru: 25) Hz. Peygamber’in cenaze namazını tekrar kıldığı sahabi kimdir?
  • Cevap: ğ

Soru: 26) Hz. Peygamber’in ibadetlerinde en çok önem verdiği hasletler nelerdir?
  • Cevap: h-ı

Soru: 27) Bir Müslüman’ın amellerini yaparken uzak durması gereken özellik nedir?
  • Cevap: i

Soru: 28) Hz. Peygamber’in zorluklar karşısında Müslümanlara tavsiye ettiği davranış nedir?
  • Cevap: ç

Soru: 29) Gösteriş için başkalarına iyilik ve yardımda bulunmak hangi davranışa örnektir?
  • Cevap: i

6. Sınıf Meb Yayınları Peygamberimizin Hayatı Ders Kitabı Sayfa 115 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.