6. Sınıf Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 91
“6. Sınıf Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Cevapları Sayfa 91 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
6. Sınıf Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 91
Örnekte tenvinden sonra j harfi geldiği için idgam mealgunne kuralı uygulanır. Tenvinin okunuşunda ortaya çıkan "n" sesi j harfine katılır. Bu durumda j harfi şeddeli ve gunneyle okunur. Örnekte sakin nundan sonra idgam mealgunne harflerinden olan j geldiği için sakin nun, j harfine katılır. Bu durumda j harfi şeddeli okunur. Örnekte tenvinden sonra idgam mealgunne harflerinden olan j geldiği için idgam kuralı uygulanır. Tenvinin okunuşunda yer alan "n" sesi,j harfine katılır ve şeddeli okunur.- Cevap: Bu sayfada soru bulunmamaktadır.
6. Sınıf Meb Yayınları Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Sayfa 91 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok