6. Sınıf Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 50
“6. Sınıf Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Cevapları Sayfa 50 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. 6. Sınıf Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 50 Etkinlik-1 Adı: Meddiarız Kuralını Uyguluyorum Amaç: Med çeşitlerini
“6. Sınıf Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Cevapları Sayfa 50 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
6. Sınıf Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 50
Etkinlik-1 Adı: Meddiarız Kuralını Uyguluyorum Amaç: Med çeşitlerini açıklayabilme Soru: Aşağıdaki işlem adımlarını takip ederek etkinliği tamamlayınız. 1. Adım: Aşağıdaki tabloda verilen ve sonlarında vakıf yapılan kelimelerin okunuşunu öğretmeninizden dinleyiniz. 2. Adım: Dinlediğiniz bu kelimeleri birlikte seslendiriniz.- Cevap: Öğretmenimi dikkatle dinler ve kelimeleri doğru şekilde tekrar ederim. Vakıf yaparken son harfi uzatarak okumaya çalışırım.
- Cevap: Meddiarızda, med harfinden sonra sakin harf geldiği için med harfi uzatılır. Vakıf yapıldığında uzatma iki, dört veya altı hareke olabilir.
- Cevap: Uzatma miktarına dikkat etmeliyim ve harfleri mahreçlerine uygun çıkarmalıyım. Vakıf yaparken son harfi doğru şekilde sakin okumalıyım.
6. Sınıf Meb Yayınları Kur’an-ı Kerim Ders Kitabı Sayfa 50 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok