Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
5. Sınıf Sosyal Bilgiler Meb Yayınları

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları (1. Kitap) Sayfa 38

“5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Cevapları Sayfa 38 Meb Yayınları (1. Kitap)” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları (1. Kitap) Sayfa 38

Merhaba, ben Emir Taha (Görsel 1.31). “El Ele, Gönül Gönüle” adlı projenin hazırlanmasında yönetici grubunun temsilcisiyim. Bizim görevimiz, projenin başından sonuna kadar süreci yönetmek. Diğer gruplarla iletişimi sağlamak ve projenin başarıyla tamamlanması için tüm sorumlulukları yerine getirmek. Öncelikle diğer grup arkadaşlarımıza hazırlayacağımız sosyal sorumluluk projesine yönelik kendi çalışma alanlarıyla ilgili hazırlık yapmalarını söyledik. Etkinlik planımızı hazırlayıp planımızı uygulamaya koymak istedik.

Merhaba, ben Ayşe (Görsel 1.32). İhtiyaç saptama grubunun temsilcisiyim. Görevimiz, deprem bölgesinde ne tür ihtiyaçların olduğunu tespit edip ihtiyaç listesi hazırlamak. Yaptığımız araştırmada belediyeler ve AFAD gibi devlet kurumları tarafından deprem bölgesine birçok hizmet götürüldüğünü öğrendik. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarının bölgede yaptığı çalışmalar dikkatimizi çekti. Deprem bölgesine yönelik farklı kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının yayımladıkları ihtiyaç listelerine ulaştık. Bu ihtiyaç listelerini de dikkate alarak sosyal sorumluluk projemize yönelik ihtiyaç listesi hazırladık. Hazırladığımız ihtiyaç listesini kaynak belirleyici grubuna ilettik.

Merhaba, ben Aliye (Görsel 1.33). Kaynak belirleyici grubunun temsilcisiyim. Görevimiz, ihtiyaç saptama grubunun belirlediği ihtiyaç listesindeki malzemeleri temin etmeye yönelik faaliyetler planlamak. Grup arkadaşlarımla konuyla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kaynak belirleyici grup olarak bir görüşte birleştik. Okulumuzda velilerin de katılım sağlayacağı bir kermes düzenleyeceğiz. Ayrıca sadaka taşlarından ilham alarak okulumuzda sadaka kutusu oluşturma kararı aldık.

  • CevapBu sayfada soru bulunmamaktadır. 

5. Sınıf Meb Yayınları (1. Kitap) Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 38 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!