5. Sınıf Kur'an-ı Kerim Ders Kitabı Sayfa 132 Cevapları Adım Adım Yayıncılık'a ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

5. Sınıf Kur'an-ı Kerim Adım Adım Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 132

Soru:
Aşağıdaki form, kendinizi değerlendirmeniz amacıyla düzenlenmiştir.
Size uygun olan bölümü işaretleyiniz. Varsa eksiklerinizi ve bunları gidermek için neler yaptığınızı formun altında verilen alana yazınız.(evet/hayır) Arap alfabesinin harflerini tanırım. (X) Arap alfabesinin harflerinin sözcük içindeki yazılış biçimlerini tanırım. O Arap alfabesinin harflerini mahreçlerine uygun olarak telaffuz ederim. (X) Harfleri harekelerine ve med durumlarına göre seslendirebilirim. (X) Okunuşla ilgili bazı harf ve işaretlere dikkat ederek Kur’an okuyabilirim. (X) Bakara suresini kurallarına uygun olarak okuyabilirim. (X) Kur’an’ı ezberlemenin ve anlayarak okumanın önemini bilirim. (X) Kur’an’ı ezberlemenin ilke ve yöntemlerini söyleyebilirim. (X) Kur’an’dan ezberler yapmaya istekliyim. (X) Sureleri usulüne uygun olarak ezberlerim. (X) Ezberlediğim surelerin anlamlarını kavradım. (X) Anlamını öğrendiğim surelerden mesaj ve ilkeler çıkarabilirim. (X)
Bu ünitedeki eksiklerim:
  • Cevap: Ezberde bazı sorunlarım vardı.

Eksiklerimi nasıl giderdim?
  • Cevap: Çok çalışarak, gerekli teknikleri geliştirerek.

5. Sınıf Adım Adım Yayıncılık Kur'an-ı Kerim Ders Kitabı Sayfa 132 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.