5. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 3. Ünite Cevapları
“5. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 3. Ünite Cevapları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
5. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 3. Ünite Cevapları
5. Sınıf Beceri Temelli Testler Kitabı Sayfa 236 Cevapları1. Lucas : This is my new robot. Her name is Handy. Sue : Really! She looks very cute.---? Lucas : She can play chess and help mum at home. Sue : That’s really great!
Which of the following completes the conversation? A) How much is it B) What can she do C) Where can I buy it D) Who helps your mum at home
- Cevap: B
2. Frank likes playing outdoor games with his friends. He likes spending time together. But he doesn’t like indoor activities. Which of the following does Frank enjoy doing?
- Cevap: D
3. Alex and his friends love playing games. They draw squares on the ground and jump. They are sad because they can’t play their favourite game. It is cold outside. Which of the following is their favorite game?
- Cevap: B
4. Which of the following does NOT take place in the puzzle? A) Dodgeball B) Checkers C) Football D) Chess
- Cevap: D
5. According to the chart,---. A) John can’t skip a rope B) Tom can’t skip a rope or swim C) Bob can play hopscotch and skip a rope D) Mary can’t play any games or do any activities
- Cevap: A
6. Which of the following completes the conversation above? A) get up early B) brush my hair C) play hopscotch with my friends D) play blind man’s buff with my friends
- Cevap: D
7. According to the information above, Henna doesn’t like---. A) chess B) cycling C) checkers D) backgammon
- Cevap: B
8. Jenny likes playing---. She draws squares on the ground and jumps. It’s her favourite game. Which of the following completes the text above? A) hopscotch B) dodgeball C) marbles D) chess
- Cevap: A
9. Which of the following describes John’s dislike?
- Cevap: C
10. Which of the following activity and the description match above is NOT correct? A) Origami B) Tic-tac-toe C) Hide and seek D) Table tennis
- Cevap: C
11. What does Jacob like?
- Cevap: C
12. Tim :---? Ash : Yes, but I am not good at it.
According to the conversation above, what does Tim ask? A) Are you good at playing chess B) What is your favourite hobby C) Where do you play marbles D) Can you do puzzles
- Cevap: D
13. Who is bad at football? A) Akira B) Julia C) Zack D) Zoe
- Cevap: B
14. Sarah wants to play a game with her friends. They only have a bali and should use it. Which game can they play? A) dodgeball B) hopscotch C) hide and seek D) blind man’s buff
- Cevap: A
15. Carlos wants to play a board game with his friend, Alberto. Which game can they play? A) Tag B) Checkers C) Dodgeball D) Blind man’s buff
- Cevap: B
16. Which of the following completes the conversation? A) I can’t do it B) That’s not a good idea C) Let’s go to the pool, then D) Well, I enjoy climbing mountains
- Cevap: C
17. According to the conversation,---. A) Adrian loves skipping rope B) Brian can swim but Adrian can’t C) Brian plays marbles and checkers D) Adrian and Brian can play marbles together
- Cevap: A
18. Mr. and Mrs. Rich have two kids. Kevin loves playing soccer, but he doesn’t like sculpting. Henry’s favorites are colle- cting stamps and sculpting, but he dislikes swimming. Kevin and Henry like---. A) swimming B) playing soccer C) doing sculpting D) different activities
- Cevap: D
19. According to the text, Peter is NOT good at---. A) riding a bike B) swimming C) camping D) soccer
- Cevap: A
20. Jonathan : Let’s play dodgeball. I like it very much. Henry : That’s great, it’s my favourite. Mark : I don’t like it at all. I’m not good at it. David : I can play it well, but I enjoy playing football more.
Who hates dodgeball? A) Jonathan B) Henry C) David D) Mark
- Cevap: D
5. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Beceri Temelli Testler 3. Ünite Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok