5. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 1. Ünite Cevapları
“5. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 1. Ünite Cevapları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
5. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 1. Ünite Cevapları
5. Sınıf Beceri Temelli Testler Kitabı Sayfa 214 Cevapları1. What does NOT Garry tell about himself? A) Languages B) Nationality C) Hobbies D) Age
- Cevap: C
2. Which of the following does NOT complete the conversation? A) How old are you B) Where are you from C) What’s your favourite class D) How many languages do you speak
- Cevap: A
3. Who is Michelle’s friend? A) Susan B) Emma C) Emily D) Laura
- Cevap: C
4. Who enjoys doing experiments according to the table? A) Michella B) Emma C) Emily D) Laura
- Cevap: D
5. In which conversation above does Tom meet Mary? A) 1 B) 2 C) 3 D) 4
- Cevap: C
6. Which of the following does NOT complete the conversation? A) Glad to meet you B) I’m very well C) My pleasure D) Nice to meet you, too.
- Cevap: B
7. According to the conversation,---. A) Philip is English B) Blake is Canadian C) Blake is from Canada D) Philip is from Australia
- Cevap: D
8. Read the conversation and complete the sentence. Pablo - - A) speaks a foreign language B) likes learning Spanish C) is from England D) is English
- Cevap: A
9. According to the text, Helga... A) speaks foreign languages B) lives in England C) hates history D) is English
- Cevap: A
10. In Mr. Susanne’s class, students prepare posters about their favourite lessons. Leo : I love science, but I dislike music and geography. Tim : Music, P.E. and maths are my favourite. Sue : I enjoy music, science and P.E. Neil : I like geography and science, but I dislike music.
Who prepares the poster above? A) Leo B) Tim C) Sue D) Neil
- Cevap: C
11. Which of the following does NOT complete the conversation? A) How many languages do you speak B) Do you like Germany C) What is your name D) How old are you
- Cevap: B
12. I. Eight II. Italian III. 2.2.2011 IV. Mark Frank
Which of the following is ODD? A) I B) II C) III D) IV
- Cevap: A
13.---loves science and helps her teacher in the science lab. A) Amy B) Mary C) Larissa D) Susanne
- Cevap: C
14. 14. How many lessons does Tim have on Tuesday? A) Just two; Turkish and Science. B) He likes doing experiments. C) Only Turkish. D) Seven.
- Cevap: A
15. Sally : I love---. Tim : Me, too. A) art B) music C) maths D) geography
- Cevap: D
16. According to Garcia’s timetable which one is NOT correct? She has---. A) art on Wednesday B) social studies on Monday C) P.E. on Monday and Tuesday D) English on Monday and Tuesday
- Cevap: C
17. Mrs. Colin teaches English. On the first day of the school, she always plays games with her students. They greet each other and ask some questions. Here are answers. Check the table below. Which of the following does NOT complete the game? A) How many languages do you speak? B) What is your favorite lesson? C) What nationality are you? D) Where are you from?
- Cevap: C
18. Which of the following is NOT correct? A) He dislikes music. B) He loves doing sports. C) He enjoys doing experiments. D) He really loves drawing pictures.
- Cevap: D
19. Which question does NOT have an answer according to the card above? A) How many languages can she speak? B) What are her favourite hobbies? C) What’s her name? D) How old is she?
- Cevap: A
20. Which of the following completes the sentence according to the card? Carol---. A) is nineteen B) likes cycling C) speaks German D) hates playing chess
- Cevap: C
5. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Beceri Temelli Testler 1. Ünite Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok