“4. Sınıf Trafik Güvenliği Çalışma Kitabı Cevapları Sayfa 59 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

4. Sınıf Trafik Güvenliği Çalışma Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 59

HAFİF YARALANMALARDA İLK YARDIM UYGULAMALARI Soru: Ali ve Özlem bisiklet yolunda bisiklete binmektedirler. Yaşanan kazada Ali hafif bir şekilde yaralanmıştır. Ali ve Özlem nasıl bir yol izlemelidir? İlgili kutuyu "X" ile işaretleyiniz.
  • Cevap:
Soru: Ali ve Özlem’in yaşadığı olaya benzer bir olay yaşasaydınız nasıl davranırdınız? Yazınız.
  • Cevap: Sakin kalır, yaralı arkadaşım için çevreden yardım isterdim. Gerekirse 112’yi arar ve onu yalnız bırakmazdım.

4. Sınıf Meb Yayınları Trafik Güvenliği Çalışma Kitabı Sayfa 59 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.